Hageplanlegging i Arendal og omegn – Vi prosjekterer og utfører

Har du en gjengrodd og skyggefull hage? Et nytt hus på en steinfylling? En ToneMindehyttetomt? En kjedelig hage? En arbeidskrevende hage? Holder du til i Arendal eller i nærliggende kommuner?

Tone Minde tilbyr rådgivning til hageplanlegging, hagedesign og hagebruk generelt, enten det er  private hager, mindre hagerom, og utearealer hos bedrifter. Du kan også be om: Idebesøk, et hagemøte for å finne løsninger og ideer.Tone kan hjelpe deg med å skape en estetisk, og vedlikeholds vennlig hage tilpasset ditt hus og din hage.

Hun er utdannet grafisk formgiver og Hagedesigner med utdannelse og praksis i England og Norge.

Prosjekter for hage og uterom:

  • Hovedplan
  • Planteplan
  • Lysplan
  • Dammer og vann i hagen
  • Idèbesøk for tips til hageplanlegging og veiledning.  Jeg besøker dere på tomten, og vi går gjennom hagen/tomten sammen. Da får vi frem hvilke behov og muligheter dere har, hagens problemområder, og hva skal prioriteres med mer. Idebesøket tar ca. 2 timer, og om ønskelig kan jeg lage et notat fra møtet.

3025_0013028_0013027_001

Tone Minde har lang erfaring i faget og er kjent for sine kreative løsninger. Ønsker du hjelp til hageplanlegging i Arendal og omegn, er Tone klar for nye oppdrag. Hun kan kontaktes på tone@ovelandutemiljo.no eller telefon 4040 42 55.