Et mangfold av tjenester

Er det for tøft å klippe den store Thuja-hekken din? Orker du ikke å beskjære alle de store prydbuskene i hagen din og vet heller ikke hvordan du skal kvitte deg med greiner og kvister? Har du en frukthage full av epletrær som skriker etter en fagmessig utført beskjæring? Det koster ikke flesk å få fagfolk fra Oveland Utemiljø AS til å ta seg av den jobben. Vi har maskiner og utstyr for å gjøre jobben effektiv og fagkunnskap til å gjøre den riktig. Slå på tråden og snakk med oss!

Oveland Utemiljø AS utfører også en rekke tjenester innen hageplanlegging og prosjektering, tømrerarbeid og bygging av lekeplasser.

Natursteinsmuring

Oveland Utemiljø AS setter opp vakre maskinstablede natursteinsmurer av stein levert fra lokalt steinbrudd. Med den rette steinen kan man lage vakre murer, støttemurer og andre spennende utforminger.

Utemiljø

Vårt hovedområde er opparbeidelse og prosjektering på uteområder. Vi utfører legging av belegningsstein, kantstein, setting av den perfekte hekken for deg. Ønsker du en estetisk vakker mur eller kanskje en trapp, så er Oveland Utemilljø AS den rette å kontakte.

Hageplanlegging

Har du en gjengrodd og skyggefull hage? Et nytt hus på en steinfylling? En hyttetomt? En kjedelig hage? En arbeidskrevende hage? Holder du til i Arendal eller i nærliggende kommuner? Vi samarbeider med Tone Minde og du kan besøke henne på https://www.hagedesign.net/

Lekeplass

Lek og sikkerhet er i fokus som aldri før, og har også blitt ett av våre nye fokusområder. Vi har gjennom lang fartstid både levert og montert lekeapparater til mange kunder i regionen. Vi forhandler lekeapparater fra alle de store leverandørene i landet og er behjelpelige med å finne gode prisgunstige løsninger som passer deres behov

Snekring

Vi i Oveland Utemiljø AS har utvidet arbeidsstokken og har nå flere dyktige tømrere med fagbrev og lang erfaring. Dette gir oss mulighet til å ta på oss de fleste typer tømrer oppdrag. Har du behov for å få utført tømrerarbeid hører vi gjerne fra deg og kommer innom for gratis befaring.