Hageplanlegging i Arendal og omegn – Ta kontakt med Tone Minde

Har du en gjengrodd og skyggefull hage? Et nytt hus på en steinfylling? En ToneMindehyttetomt? En kjedelig hage? En arbeidskrevende hage? Holder du til i Arendal eller i nærliggende kommuner?

Vi samarbeider med Tone Minde som tilbyr rådgivning til hageplanlegging, hagedesign og hagebruk generelt, enten det er  private hager, mindre hagerom, og utearealer hos bedrifter. Du kan også be om: Idebesøk, et hagemøte for å finne løsninger og ideer.Tone kan hjelpe deg med å skape en estetisk, og vedlikeholds vennlig hage tilpasset ditt hus og din hage.

Hun er utdannet grafisk formgiver og Hagedesigner med utdannelse og praksis i England og Norge.

Prosjekter for hage og uterom:

  • Hovedplan
  • Planteplan
  • Lysplan
  • Dammer og vann i hagen
  • Idèbesøk for tips til hageplanlegging og veiledning.  Jeg besøker dere på tomten, og vi går gjennom hagen/tomten sammen. Da får vi frem hvilke behov og muligheter dere har, hagens problemområder, og hva skal prioriteres med mer. Idebesøket tar ca. 2 timer, og om ønskelig kan jeg lage et notat fra møtet.

3025_0013028_0013027_001

Tone Minde har lang erfaring i faget og er kjent for sine kreative løsninger. Ønsker du hjelp til hageplanlegging i Arendal og omegn, er Tone klar for nye oppdrag. Besøk Tone her:  https://www.hagedesign.net/