Snekkertjenester i Aust-Agder

Vi i Oveland Utemiljø AS har utvidet arbeidsstokken og har nå flere dyktige tømrere med fagbrev og lang erfaring. Dette gir oss mulighet til å ta på oss de fleste typer tømrer oppdrag. Har du behov for å få utført tømrerarbeid hører vi gjerne fra deg og kommer innom for gratis befaring.

Uthus, boder, naust og lysthus

Vi fører opp mindre nybygg som boder, uthus, låver og lysthus.

Garasje og carport

Vi utfører oppføring av garasje og carport, størrelse etter ønske. Det finnes mange muligheter innen garasjer, slikt som enkel, dobbel, med og uten boder, med loft/hems, garasje med carport, eller kundetilpasset etter ditt ønske.

Terrasse og balkonger

Vi lager terrasser, balkonger, verandaer og altaner, samt fjerner gamle eller bygger på eksisterende. Når sommeren kommer er det fint å ha et sted å grille, samle venner eller holde middagsbesøk for familien. Vi tilbyr et komplett anbud på en altan, balkong, terrasse eller veranda – skreddersydd for deg som kunde.

Rehabilitering

Oveland Utemiljø AS utfører oppussing/rehabilitering. Rehabilitering innebærer ofte skifte av gamle vinduer, dører, gulv og kledning. Ved å foreta en enkel befaring, kan vi hjelpe deg å fastslå hvilke deler som eventuelt må skiftes ut.

Legging av gulv

Vi utfører maling, pussing og nylegging av gulv, og har lang erfaring innen dette.

Utskiftning av vinduer

Har du en dugget/punktert rute? Vi skifter punkterte og knuste ruter, rimelig og effektivt. Utbytting av vinduer kan også være et nyttig energisparingstiltak.

Utskiftning av dører

Ved å bytte gamle dører ut med nye dører, kan man få en verdiøkning på boligen. Vi monterer alle typer dører, blant annet ytterdører, terrassedører, branndører og lyddører.

Utskiftning av kledning

Oveland Utemiljø AS skifter utvendig kledning for deg, og setter her utførelse høyt, slik at resultatet blir optimalt. Dersom man skifter kledning vinterstid, bør man kjøpe ferdig malt eller impregnert kledning. Monterer man ubehandlet kledning og ikke har anledning til å male kledningen med en gang, kan kledningen bli skadet når vann trekker inn i treverket. Vi monterer kledningen til avtalt tid og pris, raskt og effektivt.

Ombygging

Er du misfornøyd med romfordelingen eller planløsningen i ditt hus? Dersom du for eksempel eier en tomannsbolig og vil bygge denne om til enebolig, tar vi på oss denne jobben med glede. Vi tilbyr deg ombygging til avtalt tid, og kan garantere for god kvalitet. Spør oss gjerne dersom du ønsker forslag til ombygging.

Tilbygg og påbygg

Dersom du eier et hus som er for trangt, og du har dårlig plass, kontakt oss! Vi kan hjelpe deg med oppføring av tilbygg som vil gi deg bedre plass.