Utarbeidelse av lekeplass i Aust-Agder (Arendal, Grimstad, Lillesand, Tvedestrand og omegn)

Hva tilbyr vi?

Vi kan tilby alt til deres lekeplass i Arendal og nærliggende kommuner, og forhandler og kan skaffe det meste innen lekeapparater. Ta kontakt med oss for pris på både produkt og montering.

Vi har kompetanse og kvalifiserte medarbeidere til å ta hånd hele prosessen fra A-Å:

 • Tegning av uteområde
 • Alt av grunnarbeid
 • Lekeplassutstyr som tilfredsstiller de fleste ønsker og behov
 • Kvalifisert personell til montering ihenholdtil til gjeldene lover og forskrifter
 • Alt til utemijløet. Rundstokker, fallunderlag (fallsand, kunstgress, helstøpt gummidekke), benker, planter, trær, belegningsstein osv.
 • Reparasjoner og vedlikehold av både utstyr og utemiljø.
 • Nøytral rådgivning. Både før, under og etter etablering av lekeplass. Alt fra plassering, fallunderlag osv.

En lekeplass er et naturlig samlingspunkt for barn. Her skal det være lek og moro i mange år fremover og forhåpentligvis blir lekeområdet godt brukt.
Desto viktigere er det å ha en sikker og attraktiv lekeplass. Og det kan lønne seg å la profesjonelle som innehar den rette kompetansentil å ta montering/vedlikehold. På denne måten vil man ha en spennende, utfordrende, funksjonell og ikke minst en sikker lekeplass som oppmuntrer til fysisk utfoldelse, lek og vennskap.

Fallunderlag

Fallunderlaget er en viktig del av lekeplassen. Vi tar dette med sikkerhet alvorlig og alt fallunderlag av oss er sertifisert ihht NS1176/1177.

Sand

Vi tilbyr godkjent fall-/støtsand. Dette er vårt rimeligste alternativ, men vi ser at fler og fler velger gummimatter eller helstøpt dekke med tanke på både renslighet og vedlikehold.

Helstøpt gummidekke

I 2012 inngikk vi en avtale med Europas ledende leverandør innen helstøpt gummidekke – Playtop. Playtop har også en høy miljøprofil og hele 92% av materialene er resirkulert. Her kan vi vise til flere referanseprosjekt; Hove Camping (Tromøy), Stølsviga Friluftsområde (Hisøy), Bliksåsen barnehage (Froland), Høvåg barnehage (Høvåg), Sørlandet kunnskapshavn (Arendal).

Fallmatter

Vi tilbyr fallmatter i ulike farger og tykkelse som dekker de ulike krav til fallhøyde. Våre matter leveres med propper for å få et mer stabilt og holdbart dekke.

Prosjektering

Når man planlegger, enten det dreier seg om ny lekeplass, eller utvidelse/fornyelse av eksisterende, er det mange hensyn å ta.

 • Pris, produkt og ønsket levetid
 • Bruk og plassering
 • Vedlikehold
 • Plantegning/helhet/utemiljø

Mange av dere som jobber i barnehage med barn og lek hver dag, og som kanskje har gjort det i årevis, har god kunnskap og erfaringer som kommer til stor nytte ved planlegging. Denne kunnskapen sammen med vår kompetanse på produkt, utemijlø, sikkerhet osv., er vi sikre på at vi sammen kan skape en sikker og innholdsrik Lekeplass med stor «L» for alle.

Vi har hagearkitekt, maskinførere, anleggsgartnere, lekeplassinspektører, montører og produkter som dekker de fleste behov og hensyn nevnt i punktene over.


Kontakt oss

Har du noen spørsmål knyttet til lekeplass i Arendal og omegn, eller lurer på noe av informasjon, krav og regler som fremkommer på denne siden, ikke nøl med å ta kontakt med oss.