Lekeplass

Vi har lang erfaring med utforming av lekeplasser

Vi har godt samarbeid med flere lekeplassleverandører som gjør det enklere å tilpasse hver enkelt lekeplass etter kundens ønske.

Det er strenge krav til lekeplasser og vi har ansatte med bred kompetanse innenfor montering av lekeapparater, samt medarbeider med nødvendige kurs for å kunne utføre funksjonsettersyn av lekeplassen.

En lekeplass er et naturlig samlingspunkt for barn hvor det skal det være lek og moro i mange år fremover – det gjør det desto viktigere å ha en sikker og attraktiv lekeplass. Ta kontakt for bistand i prosessen med å velge riktige løsninger som ivaretar dagens- og morgendagens regelverk.

Fallunderlag

Fallunderlaget er en viktig del av lekeplassen. Vi tar dette med sikkerhet alvorlig og alt fallunderlag av oss er sertifisert ihht NS1176/1177.

Sand

Vi tilbyr godkjent fall-/støtsand. Dette er vårt rimeligste alternativ, men vi ser at fler og fler velger gummimatter eller helstøpt dekke med tanke på både renslighet og vedlikehold.

Helstøpt gummidekke

I 2012 inngikk vi en avtale med Europas ledende leverandør innen helstøpt gummidekke – Playtop. Playtop har også en høy miljøprofil og hele 92% av materialene er resirkulert. Her kan vi vise til flere referanseprosjekt; Hove Camping (Tromøy), Stølsviga Friluftsområde (Hisøy), Bliksåsen barnehage (Froland), Høvåg barnehage (Høvåg), Sørlandet kunnskapshavn (Arendal).

Fallmatter

Vi tilbyr fallmatter i ulike farger og tykkelse som dekker de ulike krav til fallhøyde. Våre matter leveres med propper for å få et mer stabilt og holdbart dekke.

Prosjektering

Ved planlegging av ny lekeplass, eller fornyelse av eksiterende er det mange hensyn å ta:

Pris, produkt og ønsket levetid
Bruk og plassering
Vedlikehold
Plantegning/helhet/utemiljø
Mange av dere som jobber i barnehage med barn og lek hver dag, og som kanskje har gjort det i årevis, har god kunnskap og erfaringer som kommer til stor nytte ved planlegging. Denne kunnskapen sammen med vår kompetanse på produkt, utemijlø, sikkerhet osv., er vi sikre på at vi sammen kan skape et sikkert og innholdsrikt lekeområdet.

Vi har landskapsarkitekt, maskinførere, anleggsgartnere, lekeplasskontrollører, montører og produkter som sørger for at vi alltid leverer iht. dagens- og morgendagens regelverk.

Har du spørsmål? 
Ikke nøl med å ta kontakt!

    © 2024 Oveland Utemiljø AS
    Utviklet av: